Jackor och caper

Jacka och benskydd i ett

Värmande heltäckande plagg med ärmar. Skyddar hela dig. Tas på när du sitter i stolen. Stor öppning fram vilket gör den enkel att trä över huvudet. Går över och runt stolens fotplattor.

Jacka som tas på framifrån

Jacka som tas på framifrån och som försluts i ryggen. Kortare rygg än de andra jackmodellerna gör att den fungerar speciellt bra för personer som använder bälte eller har ett specialformat ryggstöd till sin stol. Kan även beställas som Kappa /Anorak i samma modell som ovan

Jackor med väl tilltagen omlott

Jackor med väl tilltagen omlott från ett ok vid skulderbladen i ryggen. Omlottöppningen samt den långa dragkedjan som når ner till magen fram gör anoraken väldigt enkel att ta av och på om kunden har begränsad rörelse i sina armar

Jacka med dragkedjor för enklare av och påklädning

Täckjacka som som är lätta att ta av och på tack vare sina dragkedjor. Anpassad för rullstolsanvändare med längre rygg bak och en kortare framdel som sträcker sig ner till låren när du sitter. Perfekt modell även för många kunder med olika funktionsvariationer som vill klä sig själv.

Caper med extra kort rygg

Cape med kort rygg som sträcker sig ner till skulderbladen. Perfekt för er som använder rullstolar med hög formpressad rygg. Finns i olika material och färger.

Caper med rygg ner till ryggslut

Caper som är kortare bak än fram. Rygg som sträcker sig ner till ryggslut. Lätt att ta av och på eftersom kunden inte sitter på capen. Finns i olika material och färger.

Caper och benskydd i ett

Heltäckande plagg utan ärm. Cape och benskydd i ett. Skyddar hela dig. Kunden sitter inte på plagget. Tas på när du sitter i stolen. Stor öppning fram vilket gör den enkel att trä över huvudet. Går över och runt dina fotplattor.