Kläder och hjälpmedel som passar dig

Klädvalet är ett företag som sedan starten 2005 alltid har satt en ära i att lyssna på sina kunder. Vi har lång erfarenhet och förståelse för de problem som kan uppstå när s.k. ”vanliga” kläder inte längre passar eller är svåra att ta på och av.

Vi har ett brett sortiment av snygga funktionella kläder designade för människor med olika funktionsnedsättningar. Kläderna finns med ett flertal olika smarta lösningar för att underlätta det dagliga livet när det gäller av och påklädning. Våra olika lösningar och modeller kan ni läsa om under fliken: olika modeller. Behöver ni hjälp att välja vilken modell som passar just er bäst kan ni ringa till oss och få råd. December 2010 öppnade vi vår fysiska butik i Västerås. Vi utökar ständigt vårat sortiment med produkter som våra kunder efterfrågar.

Vi arbetar med leverantörer från Europa, USA, Kanada och Sverige.

Klädvalet är ständigt öppet för nya förslag på lösningar som kan underlätta vardagen för människor med funktionsnedsättningar.

Vi  har nöjda och trogna kunder över hela Skandinavien.

Vår butik ligger i Västerås och har öppet måndagar 12-16 och torsdagar  13 – 18.

Vår adress är:
Fallhammargatan 3C
721 33 Västerås

ÖPPET:

måndagar 12-16

och

torsdagar 13-18

Andra tider kan bokas över telefon: 021-620 15.

Om ni har en lång väg att åka och söker en speciell produkt så råder vi er att ta kontakt med oss så att den finns i lager när ni besöker oss.

Sagt av våra kunder